WIFI

Wifi omrežja srečujemo povsod. Podjetje Mreža d.o.o. ima s postavitvijo le-teh kar precej izkušenj. Dobra desetina hotelov, tovarniške hale, poslovni prostori, pokritost večjih odprtih prostorov, vse to so področja kjer smo projektirali in instalirali brezžična omrežja.

Spremljamo in implementiramo vedno nove rešitve na tem področju. Uporabljamo opremo, ki ima velik doseg in brez upočasnitve lahko sprejme veliko gostoto uporabnikov wifi omrežja. Naše rešitve lahko vsebujejo programske krmilnike omrežij ali pa integrirane strojno-programske krmilnike. Naše implementacije zajemajo tudi stalne povezave objektov preko wifi omrežja za različne potrebe.

Pri projektiranju in izvedbah brezžičnih omrežij posvečamo posebno skrb varnosti uporabnikov teh omrežij in z nastavitvami samih dostopnih točk in krmilnikov, kot tudi požarnih zidov, ki stojijo za njimi, dosežemo da so uporabniki vedno ustrezno zaščiteni.

Ob dogovarjanjih za projekte izvedemo meritve in simulacije z opremo, ki bo kasneje v resnici uporabljena. Na tak način dosegamo kvalitetne pokritosti objektov oz. prostorov, ki naj bi jih brezžično omrežje pokrivalo. Dostopne točke brezžičnega omrežja lahko instaliramo diskretno, lahko so vidne in z sodobnim designom, zunanje dostopne točke brezžičnega omrežja so vodoodporne in iz trpežnih materialov. S kvalitetno nadzorno programsko opremo poskrbimo, da ne pride do motenj z »sosedsko« brezžično opremo.

Ko razmišljate o hitrem varnem in brezžičnem omrežju z odlično pokritostjo s signalom, pokličite. Skupaj bomo naredili projekt s katerim boste nedvomno zadovoljni.